• Magyar
  • English

Csapatunk

Kezdőlap > Rólunk > Csapatunk
Orbán Andor

Orbán Andor

Tulajdonos

Elég hamar eldőlt, hogy informatikával fogok foglalkozni. Nem lehettem több mint nyolc éves. A gyermek álmából mára szakma és hivatás lett. A munkán kívül időm nagy részét Családom tölti ki. Emellett minél több mozgást, sportot igyekszem beiktatni életembe.

ClickClean Kft. mindennapi tevékenységében - kollégáimnak köszönhetően már - nem kell tevékenyen részt vennem, viszont a sok éves szolgáltatói tapasztalatomat és a hozzáállásomat a cég alapításakor és azóta is képviselem a cégben. Tudom, hogy csak odaadó és előrelátó hozzáállással lehet hosszú távú és gyümölcsöző kapcsolatokat kialakítani.

Csapatunk

Folyamatosan nagy hangsúlyt fektetünk csapatunk kialakítására. Hisszük, hogy kiváló szolgáltatási színvonalat biztosítani csak megbízható és stabil csapattal lehetséges.

Ennek érdekében nagy körültekintéssel járunk el kollégáink kiválasztásakor, fontos szempont a megbízhatóság, az udvariasság és a precíz munkavégzés. Igyekszünk számukra olyan munkahelyet biztosítani, melynek köszönhetően hosszú távon tudunk kollégáinkkal együttműködni.

A ránk bízott feladatokat - mindezek szellemében - saját kollégáink végzik el. Nem alkalmazunk alvállalkozót, vagy alkalmi munkavállalót.